Kråkereiret

Om oss

Kråkereiret Rockeklubb/Blinken er Norges eldste rockeklubb. Klubben ble stiftet 2. mars i 1962. Den ble åpnet av Erik Bye sammen med Moss storband.

Kråkereiret ligger godt plassert i Jernbanegata 2 i Moss. Dette er Blinkens lokaler i brohodet under Rådhusbrua.

På 1970- og 1980-tallet var Kråkereirets storhetstid med mye aktivitet, konserter, egen teater- og dansegruppe, bokkafé , ungdomsklubb og mye mer.

Kråkereiret har hatt både stille perioder og perioder med hyppige konserter, rusfrie ungdomsarrangement, og festivaler.

I 2020/21 ble Rockeklubben skilt ut av driften, Reiret ungdomsklubb ble stiftet og det ble tegnet en ny avtale med Moss kommune for en bredere og ryddigere drift enn det som var.

Klubbens visjon er å bli en anerkjent del av kulturtilbudet i Moss og omegn gjennom å skape et kulturelt møtepunkt for unge i Moss. Dette skal klubben oppnå ved å ha ukentlig klubb for ungdom med åpen scene-arrangement, konserter, kompetanseheving innen kultur og prosjekter drevet for og av ungdom.

Det skal etter hvert også driftes utleie/utlån av lokalene til lovende artister og band, dansere, kunstnere m.fl. Kråkereiret er en unik undergrunnsklubb med en lang historie som klubben ivaretar samtidig som de skaper sin egen historie. Vi har ukentlig dansetrening både for barn, ungdom og voksne. Innenfor street og latin per dags dato. Det er viktig for oss å skape et trygt miljø, og arrangement for ungdom er rusfrie. Ingen av våre arrangementer har mer enn 18-års aldersgrense, og vi har konserter/åpen scene annenhver måned for målgruppen 13-18.

Velkommen skal du være!

Kontakt oss

BOOKING
booking@krakereiret.no

STYRELEDER
Christine Alsing

NESTLEDER

STYREMEDLEM
Lisa Larsen
Tone Hjorth-Johansen
Martin Rasten
Adrian Bjørge-Nilsen
Diego Hidalgo

styret@reiretungdomsklubb.no