Kråkereiret

Om oss

Kråkereiret Rockeklubb/Blinken er Norges eldste rockeklubb. Klubben ble stiftet 2. mars i 1962. Den ble åpnet av Erik Bye sammen med Moss storband.

Kråkereiret ligger godt plassert i Jernbanegata 2 i Moss. Dette er Blinkens lokaler i brohodet under Rådhusbrua.

På 1970- og 1980-tallet var Kråkereirets storhetstid med mye aktivitet, konserter, pubdrift, egen teater- og dansegruppe, bokkafé og mye mer.

Kråkereiret har hatt både stille perioder og perioder med hyppige konserter, rusfrie ungdomsarrangement, pubdrift og Kråkivalen.
Samt at de har hatt og fremdeles har et samarbeid med Lyse Netter, en festival i regi av House of Foundation.

I dag er Kråkereiret i all hovedsak et konsertlokale og en bar på lørdager. Med Tango på tirsdager og tango-kafe en søndag i måneden. Pluss en god del årlige happenings.

Kråkereirets visjon er å atter en gang bli en anerkjent del av kulturtilbudet i Moss og omegn. Dette skal klubben oppnå ved å gjenoppta Kråkereirets ungdomsklubb, samt å tilby en scene og utleie av lokalene til lovende artister og band – og mye, mye mer.

Kråkereiret er en unik rockeklubb med en lang og dyp historie som klubben ivaretar samtidig som de skaper sin egen historie.

Klubben er sterkt subsidiert av kommunen og drives av frivillige i beste dugnadsånd. Vi blir også glade for sponsing av diverse slag.

Kråkereiret ser hele tiden etter nye medlemer. Du kan være et ordinært medlem av kråkereiret. Som medlem hos Kråkereiret Rockeklubb vil du få fordeler og være en del av et helt unikt miljø. Om du også vil være med å bygge opp klubben kan du som medlem bli med i husgruppa til Kråkereiret. Som medlem av husgruppa kan du stå i bar og bli med på dugnader og mye annet morsomt.

Velkommen skal du være!

Kontakt oss

BOOKING
booking@krakereiret.no

STYRELEDER
Tom Paulsen

NESTLEDER
Elisabeth Nøkland Johansen

STYREMEDLEM
Lisa Marie Larsen
Ole Martin Jacobsen
styret@krakereiret.no