Kråkereiret Rockeklubb

Boomerang Rapido, Supp: Supermonkey

Det er noe forfriskende med band som bare spiller ROCK. Bommerang Rapido er et sånt band. Etter tre år med konserter og en 7-tommer under beltet, kommer nå debutalbumet, Rises Again. Det er fullt av 60- og 70-talls vibber i en frisk og moderne innpakning, spekket med energi, riff og allsangvennlige refrenger.

Dette er ikke et band som prøver å finne opp kruttet på nytt, men som tar det beste fra rock, pop og punk og gjør det til noe umiskjennelig eget med låter som får deg til å trekke på smilebåndet og synge med.

Vi er også heldige som får med Supermonkey som oppvarming denne kvelden:
3 menn på over 100 år som har sett alt, prøvd alt og veit alt.
Supermonkey har lagt i dvale fra 2012 til 2018. Nå er bandets 3 opprinnelige medlemmer tilbake i studio og skal i 2019 ut og spille konserter igjen. Supermonkey har funnet tilbake til røttene og er nå en blanding av og rock og punk, bandet vil appellere til en større andel mennesker som digger rock.
I «første runde» spilte Supermonkey på festivaler både i Norge og utenlands, med oppvarming for Dum-Dum Boys på Raumarock i 2006 og en 14 dagers turné i Kina i 2009 som noen av høydepunktene.

CC 120 kr I døra
ID 18+